1/4

Juiste belichting en achtergrond. .

Om de foto optimaal digitaal te kunnen bewerken, is een foto met de juiste belichting en achtergrond belangrijk. Daarom dat we altijd vertrekken met een foto die we in een fotostudio genomen hebben.

U kan uw wagen zelf naar onze fotostudio in Antwerpen rijden of we kunnen tegen meerprijs uw voertuig met een auto-transporter komen ophalen en terugbrengen.

2/4

Het bewerkingsproces: stap 1 .

Vervolgens stelt Sven u een paar achtergronden voor en de hoek waarin hij de wagen het beste tot zijn recht ziet komen. Nadat u een beslissing heeft gemaakt start het bewerkingsproces waarbij dat de wagen in de achtergrond wordt geplaatst.

Foto's onthouden wat mensen vergeten .

Sven Van Roy
3/4

Het bewerkingsproces: stap 2 .

De achtergrond wordt vervolgens bewerkt op een manier dat het voertuig volledig versmelt met de omgeving. Hier is erg veel geduld en gedetailleerd werk voor nodig, maar maakt elke foto daardoor ook volledig uniek en bijzonder. Het straalt een vorm van rust en kracht uit.

4/4

Gedrukte foto .

Daarna wordt de foto gedrukt op het formaat dat uw wenst, maar eigenlijk altijd minimaal een meter breed om het maximale effect te bekomen. Het ingewerkte ophangsysteem biedt u de mogelijkheid om de foto op een eenvoudige en snelle manier op de door u gewenste locatie op te hangen.